Recenzije

8,8
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
8,9
Udobnost
8,4
Lokacija objekta
8,6
Sadržaji
8,6
Osoblje
9,3
Omjer cijene i kvalitete
8,8

Recenzije

    Elvis
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    16. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    31. kolovoza 2016.
    Vlasnica je vrlo ljubazna!
    Antonija94
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. kolovoza 2016.
    Prekrasan interijer,jako simpaticno i gostoljubivo osoblje! Urednost i cistoca... Dobra lokacija u blizini plaze! Od srca bih preporucila svakom ! ❤️💃🏻👙🌞
    Mario
    es

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    jadranka
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. kolovoza 2016.

    Ljubazni domaćini..čisto..blizu plaže.Sve za 10.

    Hasena
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    6,2
    29. srpnja 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Stjepan Mikuš
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. srpnja 2016.

    Odlicno, svima bi preporucio

    Tv gubi malo signal
    Docekao nas ljubazna mladic. Soba je novo uredena, cista i udobna. U blizini se nalaze super plaze.
    andrei
    ee

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. rujna 2017.

    The place was nice and clean and hosts welcoming and friendly.

    Pijus
    lt

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Tomasz
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. kolovoza 2016.

    Staying in Villa Ria will be always ... too short.

    Close to the seaside and the beach. Fantastic apartment and terrace with the place for BBQ. Very well equipped apartment + huge TV set.
    Miriam
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. kolovoza 2016.

    Great vacation!

    Nothing
    Everything was wonderfull, clean, apartmant was really spacious, host Ria wery helpfull. Thank you for all.
    Balázs Lőrincz
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. kolovoza 2016.

    Excellent

    Can not sleep with open windows - noise from the cars. But windows have triple protection shutters, good windows and curtains it's not a big thing. AC works perfectly.
    Amazing host. We were late because of the traffic - she met us at the front door the moment we arrived. Very clean room, fresh linen, lots of pillows and double set of towels. One more time about linen - probably local made natural fabric. Our room had a balcony and a terrace. It was really nice to hang out there with a wine and local liquor that the host gave us. Room is decorated romantically and lost of stuff designer handmade. Full set of dishes and a kettle. 5 minutes walk to the beach, beach is with the small stones. The host is so nice and welcoming, offered ice and brought it. Felt there as a really expected guest. Room is not big, but was enough for 2 of us. But everything in there. Every small detail made with a reason. And one more time- the best host ever! Highly recommend
    mareinho8
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    2. kolovoza 2016.

    Friendly and helfpul owner, Location close to the sea and to the city Split (15min) and Omiš (5min).

    Prijazna in ustrežljiva lastnica / Friendly and helfpul owner. Lokacija blizu morja in blizu mesta Split (15min) ter Omiš (5min) / Location close to the sea and to the city Split (15min) and Omiš (5min). Blizu trgovin s hrano in pijačo / Close to the shops with food and drinks. Kreativno opremljeno / Creative furnished.
    Juli
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    1. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mansour
    sa

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. srpnja 2016.

    Very nice Terrace

    non
    The owner, The Location The Apartment
    Petr
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. srpnja 2016.
    The hosts were very friendly and helpful, room was clean and little bit smaller than we expected, but for two nigths no problem, wifi OK. Our staying was without problem.
    Vitalii Demchenko
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. srpnja 2016.

    It's perfect Appartment for perfect Vacation

    It's perfect Appartment for perfect vacation. All was GREAT!!!! Apartment with Heart and Soul. Unforgettable barbecue party on the terrace overlooking the serene Sea))) All infrastructure is near. Ria and Franco - Thank for your Hospitality!
    Mislav
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    3. srpnja 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Václav
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    26. lipnja 2016.
    Very special design, very welcoming owner:-) We stayed only one night, but we felt very comfortable! Great rakija:-)